Julli inspration

Hejsan svejsan på er alla små människor jag har fått lite inspration av Julli alltså jag tänker också göra en liten historia här på bloggen, jag ska försöka skriva ett kapitel om dan!
Men nu börjar jag historien heter DE DÖDA HUSET!!

Kapitel 1
Det är sommarlovets första dag jag och Tuva är på stranden och badar eller Tuva badar jag är på stranden och försöker få lite färg, Tuva knuffar ner mig och jag börjar skvätta vatten på henne.
Det kommer 2 killar förbi och frågar om vi vill vara med på enomgång volleboll vi säger ja och
börjar gå upp ur vattnet.
Vi delar in oss i lag med 8 pers i varje jag och Tuva hamnar inte i samma lag.
Jag börjar med att sitta på bänken det är bra för då har jag lite tid att berätta lite saker
t.ex jag heter Freia och går i 5 på Sofiaskolan jag och tuva är på hennes familjs landställe, eller just nu på stranden, men iallafall jag och Tuva brukar vara i skogen och kolla in ett gammalt hus som har legat
öde i fler 100 år typ!
Oj det är redan min tur så nu kan jag inte prata mer hejdå!
Nu vill Tuva gå och jag säger inte emot, deras hus ligger inte långt från stranden så vi tar våra cyklar och cyklar därefrån.
Tuvas mamma Moa håller på arr lagat lunch det blir kötbullar!
Sålänge vi väntar börjar vi gå upp till Tuvas rum och vi börjar snacka.
- Kan vi inte klä på oss fina kläder och sminka oss och låtsas att vi är kändisar? frågar Tuva
- Ok! Säger jag
Jag letar runt bland min kläder jag tog med och hittar en rosa sommarkortkläning och sätter på mig den.
Jag kollar på Tuva som ar satt på sig en vit blommig kortkortkläning och ett par rosa högklackade skor!
Jag börjar kamma mitt bruna hår och Tuva sitt blonda hår.
Sen tar Tuva fram sitt lilla sminkskrin och börjar sätta på lite ögonskugga på hennes redan solbrända hud.
Jag däremot har knappt fått någon färg alls, det är rätt komiskt att vi är bästisar för vi är helt olika varan Tuva är är Rolig,charmig och framåtriktad tjej medans jag är lite tyst och tillbakadragen.
Men nu var vi klara vi gick ner för att se hur Moa skulle reagera.
När vi kom ner möttes vi avett STORT Waooo!
Moa kollade på oss och sa att vi såg fantastiska ut.
Vi satte oss vid bordet och började äta!


Hehe tack för att ni ville läsa första delen av min lilla saga hoppas att ni gillar den
tror att jag skriver mer imorgon

//Eran Cissa<3333

Icarly

Hej just nu kollar jag på Icarly det är maraton idag, haha Freddie fick en gaffel i armen aaa...!
har ni fått det iallafall måste det göra väldigt ont. Spencer dejtar Gibbys mamma haha kul han vill inte kyssa henne för då tänker han på Gibby!

God morgon på er alla


denhär låten heter Just nu har sett den på en annan blogg men kommer inte ihåg vilken men iallafall har jag tagit den från youtube som man brukar göra så lyssna om ni inte redan har gjort det!

kram och puss Cissa

Hi everybody!

Hej!!!
Jag vill följa med pappa till teatern idag åxå. Fast bara om han spelar. Jag har kollat på lite grejer på datorn och så. Jag vet inte vad jag ska göra idag? Det är så skönt att ha höstlov och bara kunna slappa... Det är väldogt konstigt för jag kan typ inte lägga in bilder i mina vanliga inlägg när jag håller på med min mammas dator. Men i bildinlägg går det jätte bra! Våra kompisar är här på besök. Egentligen bor de på Gotland men de är här på besök. Okej vi ses snart hoppas jag. Ciao<3<3<3

 


Taylor igen

Här är en video med Taylor Swift, Love Story
Den är jätte bra. Den handlar lite om Romeo och Julia:)

Romeo och Julia!!!

Hej på er!
Nu har jag varit på Romeo och Julia (bakom scenen) med pappa. Det var super duper kul. Alla var snälla speciellt en som jobbar i sminket och Sharon (danskapten, US. Julia). Jag fick massor av godis och fick var brevid scenen mycket. Men snart ska jag äta lite mat så Hej Då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Mitt namn

Clive Christian "C" for Men CLIVECMEN


'
Bokstaven S
Bokstaven S



Fick bokstaven Y.  Pojknamn? -  Yngve Flicknamn? - Ylva En sak i badrummet ? Yxa En sak i köket? Yxa.... Något man skriker - Yes!! Maträtt -  Ytt i pannan :D Låt -  Mitt NAmn




Romeo och Julia ägde

Hej var på Romeo och Julia musikalen igår och den ägde verklien! Den slutade typ halv 11 haha väldigt sent enligt mig men jag håller verkliegen med Julli.
Här kommer en video på Taylor Swift mine den e också jättebra!

Vad tyckte ni jag tycker iallafall den e bra

//Cissa

Taylor Swift!

Jag tycker jätte mycket om Taylor Swift! Hon sjunger jätte bra och är söt. Men här kommer min favorit låt lista (just nu):
1. Love story, Taylor Swift
2. Black star, Avril Lavigne
3. Du och Jag, Girl Power (mitt och mina kompisars band eller sånggrupp)
4. Smile, Avril Lavigne
5. Who owns my heart, Miley Cyrus
Fast jag gillar alla ändå lika mycket!
Hej Då!!!!!

 


Hej igen

Nu ska jag typ ladda upp sista delen av Den hemliga väskan eftersom att den inte är färdigskriven. Här kommer det:
Eller nej jag har INTE skrivt

Yo!

Hej på er! Nu är Cissa på Romeo och Julia på Göta Lejon!!! Hoppas hon tycker att den är bra för det tycker jag:) Men den slutar inte för än om typ en timme och fyrtiofem minuter. Jag har sutigt och kolla lite på Sjukhuset Hehehe... Men jag gillar det! Imorgon ska jag följa med pappa till teatern. Det ska bli såååå kul<3:) Men vi ses Ciao<3<3<3 :) :) :)

 

god morgon på er allla...

nej ja skoja bara. det e en låt vi sjöng i 1,2 o 3. som ni säkert vet har vi orgentering idag. men vi har också fredscafé. jag har bakat segarutor! dom är jätte goda!
idag ska  ja o min brorsa åka flygplan till nånstans i blekinge o sen till köpenhamn.
men de bästa är att peter ska sluta o vår riktiga fröken ska komma tillbaka efter att ha varit sjukskriven i hundra år!!

aja hej då!!!




nu kommer en skylt som inte stämmer....

den var så rolig!! ajja nu vet ni vem som har skrivit dehär inlägget!!

förlåt JUlli...

MEN HUR KAN DU GILLA ORGENTERING?? DE E DET TRÅKIGASTE VI HAR GJORT PÅ GYMPAN, OM MAN INTE RÄKNAR MED SPRINGNINGEN INNAN SKOLJOGGEN!!
förlåt JUlli, men ja var tvungen att skrika av mig. mena inget illa. föresten cissa, det går inte att gå in på littlebestgirl.blogg.se det står att man måste knappa in lösen och användarnamn.

det var allt jag hade att säga så hejdå!!

till JUlli från bel! :)<3

Hallå på er

Min lillasyster har skapat en alldeles ny blogg som heter littlebestgirl.blogg.se kolla gärna in den men räkna inte med några jättelånga inlägg än för hon har PRECIS skapat den hahaha men ändå

Hejdå små människor
//Cissa
Haha gillar blogg.se logga

Gu vad jag också...

hatar Peter! Jag håller fullständigt med Bel. Men efter höstlovet ska tack och lov vår riktiga lärare komma tillbaka. Imorgon ska vi ha orgentering. Hoppas jag är frisk då för jag gillar orgentering:) Och imorron är sista skol dan för veckan! Så skönt. Men jag hoppas ändå att det bli bra imorron. Ciao SEE YA //JUlli

dumma peter!!

hej! idag är jag arg! peter, den sämsta vikaren man kan ha är så dum! en kille i vår klass tog vår kompis mattebok, o det var jag och 2 till som försökte ta tillbaka den. o vi bah: men gör då! men han bah: det är imponerande att det är 3 tjejer mot en kille, och dom kan ändå inte ta boken!!
han e så dum!! han dissar vår kompis namn bara för att hon stavar lite anorlunda!!

hatar honom!!


arga hälsningar från bel!!

ps: JUlli du måste komma till skolan imorrn<3!!

Romeo och Julia

Här kommer lite bilder på olika Romeo och Julia par
  Från 1996
 Från 1968
 Från 2010 och 2011
 Ingen aning om från
Och sluterligen...
 Romeo och Julia Kören! Hoppas att ni gillar bilderna för det gör jag!
//JUlli

Dakota 4-ever!!!

 Hon är så bäst! jag älskar Dakota Fanning. Om du inte vet vem hon e så gå in på Wikipedia och sök på Dakota Fanning

Hello

Hej på er igen! Jag är sjuk idag igen men imorgon ska jag gå till skolan. Tyvärr så kan jag inte ladda upp något ur den hemliga väskan. Jag har en annan dator. Imorgon ska Cissi gå och se Romeo och Julia. Hoppas hon gillar den. Hej Då lilltå<3

var hemma idag!

Jag är också hemma idag som Julli också var hehehe!
Men här kommer lite michel jackson videos
:

Hej Då

Nu sluta jag skriva för ett tag Good Bajs<3

Coola ögon

Det här en bild jag hittade på internet. Jag gillar den:)

Sjuk:(

Hej all där ute.
Idag är jag sjuk. Jag var lite sjuk igår och det var därför jag inte gick på vår klassfest. Men jag årkar inte skriva så mycket så vi ses snart. Good Bay. PS. Här kommer två kapitel ur den Hemliga väskan.

KAPITEL TRE

Efter att kommissarien hjälpt Siw att städa upp lite bjöd han henne på lunch. De satt på café Rönnbäret och åt mackor med skinka, ost, salami och grönsaker. De pratade om massor av saker och skrattade. Men just när de hade som mest kul ringde kommissariens mobil. ”Ursäkta mig” sa kommissarien och tog upp mobilen. ”Kommissarie Herman Brant” sa Kommissarien. Siw lyssnade nyfiket till samtalet, men lyckades bara få höra några Ja och Jaha. ”Visst, jag kommer” sa han till sist och la på. ”Jag är ledsen Siw, men jag måste tyvärr gå” sa Kommissarien. ”Vi hörs” sa Siw. De skakade hand och gick åt varsitt håll. När Kommissarien kom till polisstationen var det fullt av andra poliser där. Kommissarien blev förvånad. Det jobbade vanligt vis bara fem poliser på den här polisstationen. Han gick runt och hälsade på alla och kom till sist fram till sin kollega den kvinnliga Kommissarien Rosemarie Ello. ”Vad är det som händer här?” frågade han. ”Du ringde mig och sa kom fort hit. Och vad möts jag av. Ett 20-tal poliser” sa han och såg på Rosemarie. ”Jo, skurken som rånade Siw Lovssons guldaffär har visst rånat butiker över hela landet!” sa Rosemarie. ”Det ända spår man hittat varje gången är en mycket sliten väska. Ibland tar polisen med den till polisstationen, ibland inte. Ändå är den försvunnen nästa dag” sa Rosemarie och suckade. Just när de hade sagt det kom en lång man med rött hår och glasögon fram till dem. ”Hej! Jag heter Derek Savann. Trevligt att råkas” sa han och sträckte fram handen. Rosemarie tog i mot den och skakade den försiktigt. Kommissarien lät bli. ”Jag kommer från polisen i Helleboda. Vi har haft mycket problem med rånare och tjuvar där” sa han. Kommissarien tittade på Rosemarie, som tittade tillbaka. De orkade inte med denna ”Derek Savann”. ”Det var väldigt trevligt att träffa dig, men nu måste vi in på kontoret” sa Kommissarien och han och Rosemarie skyndade iväg.

KAPITEL FYRA

Efter en lång jobbig kväll kom Kommissarien, utmattad efter allt han gjort, hem. Han suckade och gick in till sitt arbetsrum. Inte för en klockan halv två somnade Kommissarien i sin säng, med kläder på. På morgonen vaknade Kommissarien av sin katt Lolita, som slickade honom i ansiktet. Han såg på klockan. ”Herregud” tänkte han. ”Nästan halv elva” Han skyndade sig ut till badrummet, tog en snabb dusch och satte på sig sin morgonrock. Efter det ringde han till polisstationen och bad om att få eftermiddagspasset istället. Precis när han lagt på luren damp en liten lapp ner på den lilla hallmattan han hade. Kommissarien blev förvånad. Han brukade aldrig få post. Och om han fick något var det bara från hans gamla mamma som bodde i Norge. Han tog upp lappen och läste den:

Om du berättar det ända lilla knyst om mig för polisen kommer det att bli riktigt synd om dig och din kollega. PS. Jag lovar det.

Brevet var under tecknat M W. Han undrade vem det kunde vara. Även om han inte riktigt kunde läsa skrivstil förstod han brevet. Han blev inte rädd. Nej, snarare nyfiken. Men eftersom det stod kollega var han nästan tvungen att ringa Rosemarie för säkerhets skull. Rosemarie svarade som vanligt, men lät lite uppskrämd. ”Hej Rosmarie” sa Kommissarien. ”Jag undrar: Har du också fått ett hotbrev, undertecknat M W?” ”Ja, faktiskt så har jag det.” sa Rosemarie. ”Jag tänkte precis ringa dig!”  ”Vad ska vi göra?” frågade Rosemarie Kommissarien. ”Ja du det vet jag faktiskt inte” sa Kommissarien och suckade. Rosemarie tänkte också ta eftermiddags- passet så då kunde de diskutera vidare. De sa Hej Då och Kommissarien la på. Vem kunde den mystiska mannen som skickat brevet vara? Han hade sina misstankar, men var inte alls säker.

När eftermiddagen kom tog Kommissarien sin hatt och rock och lämnade hemmet. Det hade redan börjat skymma lite men det var ju slutet av oktober så det var inte så konstigt. Han gick och visslade för sig själv. Ibland var det skönt att jobba på eftermiddagen istället för förmiddagen. När han kom till polis- stationen var Rosemarie redan där. Hon satt och knappade in lite saker på sin dator. Hon såg glad och lättad ut när hon såg Kommissarien kom. ”Åh, äntligen” ropade Rosemarie och log. ”Kom in till mitt kontor så kan vi prata lite” sa Rosemarie. Kommissarien följde med henne in och hon stängde dörren. ”Vad ska vi göra” frågade hon Kommissarien och såg olycklig ut. Kommissarien suckade. Men så kom han och tänka på det han tänkt tidigare på dagen. ”Det kanske är mannen som rånade Siw Lovssons guldbutik” sa Kommissarien tankfull. ”Det är bara du som vet hur han ser ut” ”Har du inte berättat för någon annan polis än mig?” frågade Rosemarie förvånat. ”Nej, jag har faktiskt inte hunnigt” sa Kommissarien och fnissade lite. ”Och nu när vi fått hotbrevet kan jag inte säga det till någon” Rosemarie fortsatte att skriva på sin dator. ”Men vi måste berätta för polisen” sa Rosemarie. ”Nej, vi väntar med det” sa Kommissarien. Just när han sagt det knackade det på dörren. ”Kom in” sa Rosemarie. Dörren öppnades och Polischefen kom in. ”Jo, det var en sak jag måste säga” sa han. ”Det är så att det har varit ett till rån” Kommissarien och Rosemarie tittade på varandra. ”Ja, jag undrar om ni kunde ta hand om fallet?” frågade Polischefen. ”Javisst” sa Rosemarie. ”Det är stora köpcentret. Smyckeaffären Delfinen” sa Polischefen. ”Vi går på en gång” sa Rosemarie och drog med sig Kommissarien ut på gatan. ”Jag sa inte att jag ville ha fallet” sa Kommissarien surt. ”Äsch, sluta vara sur du gillar ju fall” sa Rosemarie. De började gå ner mot köpcentret och snart var inte Kommissa- rien sur längre.

//Julli

Hallåj på er!

Hej på er alla där ute. Nu ska jag skriva (eller kopiera) två kapitel ur en historia jag skriver. Den heter den hemliga väskan.

Den hemliga väskan. Av Julia

KAPITEL ETT

På stationen stod en väska. Den såg ut att vara rätt så gammal. Kanske sådär femtio år på ett ungefär. Plötsligt kom det någon och tog den. En lång och smal man med en lång och mörk rock. Han gick med långa snabba steg ut från stationen och satte sig i en stor svart bil. Den körde i väg med rasande fart.

Kommissarie Herman Brant satt på sitt kontor med en massa, massa papper. Alla de skulle kontrolleras och skrivas på. Han suckade. Att de aldrig kan ta slut, tänkte han. Mitt uppe i tanken ringde telefonen. Han ryckte till, rafsade bort några papper och hittade telefonen.

”Kommissarie Brant”, sa han med sin mest alvarliga röst.

”Jag har blivigt rånad”, skrek en gäll kvinnoröst i telefonen.

Och vad har rånaren tagit?” frågade Kommissarien.

”Nästan allt i min guldbutik” sa rösten. Då blev Kommissarien intresserad. Ett riktigt fall! Han frågade om adress och la sedan på luren. Han tog på sig sin polisrock och gick ut till receptionen där hans receptionist, Sally, satt.

”Nu Sally, nu ska jag ut på äventyr” sa han och gick.

KAPITEL TVÅ

Kommissarien gick ut på gatan, tog på sin rock och började gå i riktning mot Lönngatan 23. Men just när han stod i korsningen Lönngatan, Fjärilsvägen kom en bil mycket snabbt körande. Kommissarien stannade bilen för så snabbt fick man inte köra här.

”Jaha, hur var det här”, frågade Kommissarien föraren till bilen. Han såg att föraren såg nervös ut och svettades. Han hade långt svart hår upp satt i en hästsvans och nästan svarta ögon. En liten svart mustasch hade han också. ”Jo det var väl bra”, sa mannen i bilen. ”Och kan jag få be om att herrn visar sitt körkort”, sa Kommissarien. Mannen letade i sin väska och hittade tillslut kortet. Kommissarien synade kortet. Inte särskilt likt, men körkortet var 15 år gamalt så han sa ingenting. ”Kör vidare du, men inte så snabbt”, sa Kommissarien och vinkade i väg bilen. Kommissarien fortsatte mot Lönngatan, men nu i lite snabbare takt. När han kom fram till Guldaffären fick han stå en stund för att få tillbaka den norrmala andningen. Han hade inte särskilt bra kondis och hade flera gånger tänkt börja träna, men det blev aldrig av. När han öppnade dörren till guldaffären plingade en liten klocka. Det var en fasansfull syn han fick se. Möbler låg slängda överallt och nästan allt guld var borta. Kommissarien gick ner för en liten trappa och fann en liten sönderslagen disk. ”Hallå”, ropade han. Plötsligt hörde han några snyftningar bakom sig. Han vände sig om. Där på en liten fin stol satt en lite nätt kvinna med en näsduk i handen. Kommissarien fick lust att bara springa fram och krama henne, men tänkte att det kanske skulle vara lite märkligt. ”Åh, kommissarien. Äntligen”, sa kvinna och log svagt. ”Kan du berätta lite noggrannare om händelsen?”, sa kommissarien. ”Jag heter Siw och jag har jobbat här i snart 30 år. Det har aldrig hänt förr” sa Siw med lite stadigare röst. ”I morse när jag kom för att öppna affären stod en man med en gammal portfölj här utanför. Han sa att han ville titta på ett halsband” sa Siw. ”Ehh, ja till sin fru förstås” sa Siw igen och log lite nervöst. ”Fortsätt nu” sa kommissarien som såg ut att ha börjat svettas. ”Ja visst. Jo, jag släppte in honom och han ställde sig vid halsbanden med ryggen mot mig. Det jag inte såg var att han tog upp ett brännboll trä ur portföljen. Precis när jag vände mig om slog han till mig i huvudet och sedan minns jag inte något mer” sa Siw och suckade. ”När jag vaknade var ingenting kvar”. Kommissarien kom och tänka på mannen han stoppat en bit bort från affären. ”Kan du beskriva denna man för mig” sa kommissarien och tog upp sitt anteckningsblock. ”Jo, jag tror han hade svart hår. Ganska långt också. Och en väldigt rolig mustasch hade han visst också.” sa Siw och fnissade till. Saken var klar. Det var mannen i bilen som hade rånat guldaffären. Men varför?

Så där nästa två kapitel kommer troligtvis imorgon. SEE YA //JUlli

Skolan

Haj på er alla hajar. Nu är jag i skolan och skriver lite. Jag håller på med en historia som heter Doroteas hämnd. Den är ganska läskig. Men jag tror att jag ska fortsätta skriva min historia för tänk om det kommer en lärare. Men vi ses snart. SEE YA!! <3:) //Julli PS. Vi håller på med ettt europa arbete och jag jobbar med Frankrie! DS.

Phineas & Ferb / Klassfest

Just NU kollar jag på Phineas & Ferb hehe jag gillar de men det är inte bästa men aja imorgon ska min klass ha klassfest och idag handlade jag och några andra snackset mmm...gott
Men här kommer lite fina bilder som passar till texten
phineas och ferb cola


mmm...chips jättegott LOVE

Hehe också gott

Längtar så mycket

Hej jag längtar verkligen till klockan 11.30 för då ska jag till Jossan och kl 12.00 ska jag
till palatset med Jossan.
aaa...längtar verkligen. Ok jag berättar mer när jag kommer tillbaka

GRATTIS BEL :P

Hej idag grattar jag Bel som fyller 11 år nu är alla 11 kul julli fyllde typ år i torsdags och jag för en månad sen precis det är rätt kul :)
Men aja grattis till Bel, en annan rolig sak är att imorgon ska jag till palatset med jossan
(Klubbandubban.blogg.se) palatset ligger vid riddarholmen superduper kul bel ska kanske med ven isåfall skulle de va
ra KUL!
Massa presenter till Bel hahaha
///Cissa

HALLÅ ALLIHOPA!

Jag tittar på en film på Nikelodeon. Snart ska jag och några kompisar ut och bada! Alltså på badhus. Men vi ses snart! Hej Då!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Filmen heter typ Pojken som gåter med varulvar eller nåt

Kolla lilla aktuellt

Hejsan på dig:) idag var vår klass med på lilla aktullt på tio trettom min bels och jullis kompis Ella blir intervjuad hehehe kul:D gissa vem ja e (Kolla svt.se/lilla aktuellt.se)
Och på tisdag ska vår klass ha klassfest och jag är med och planerar hahahaha kommer bli jättekul


PS: igår i torsdags var det Disco på MSV (mellanstadieverksamhet) där vi går på fritids
FINA VA HAHAHAHA

Hallå

Hej! Alldeles nyss beställde jag mitt skolfoto. Ja det var nån konstig ABC foto som tog bilderna så det tog jätte lång tid innan jag kunde beställa fotona. Men nu sitter jag här och skriver. Hej då

Hejsis på dejsis

Hej nästa fredag ska jag på Romeo och Julia som Jullis pappa spelar i det var Julli som fixade biljeterna kul!
Men idag på skolan hade vi origenterning som gympa! ganska KUL :)
Ok hejdå da ses någon annan dag


Världens bästa musikal!!!!!!!!!!


Det här är världens bästa musikal!!!!! Min pappa är med i den och spelar Julias pappa, herr Capulet. Jag har sett den sex gånger och får aldrig nog! //JUlli

Tja

Hej nu är jag hemma. Igår fyllde jag år!!! Jag fick än massa bra saker. Igår gick jag och köpte två jackor för mitt presentkort på H&M. Min lillasyster sitter och tittar på Huset Anubis på Nikelodeon. Men nu är det tajm att sluta skriva. Hej Då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veronica maggio!!!<3<3<3<3

hej!! nu ska ja lägga in 17 år med veronica maggio!! det regnar jätte mycket i stockholm:( ska på scouter o det regnar suuuuuper mycket!!

o lite bilder!!



bel

Verkligen ledsen

Hej ledsen för att jag inte bloggat såmycket men har inte sett på datornså mycket!
Men igår kollade jag på phineas och ferb den andra dimensionen och sen idol. På idol hejar jag på
Linni, Emil, och Andre jag hejade också på Denise men hon åkte ut det är konstigt jag tycket att hon var bäst av dom jag hejade på denhär gången?

Här kommer videos på Linni och Emil


//Cissa

hahahahaha

hahahahaha!! ja kan inte sluta skaratta!!! ja sökte på OMG på google, och så kom de här upp:hahahaXDXDXDXD
så knäppt!!och lite mer blider o videos såklart:
supreMeA. diggar dig

kramis kramsången
glad korvar!!

bye bye bel

go'morron!!

hej!! nu ska ja ha en brorsa fri helg!! han har åkt upp till boden med sitt handbollslag bolton!! ja o mamma ska fixa lånekort för vi ska till 10-13 på fredag!! ja fyller år om en vecka!!
biiiiilder!!!
nawww!!
hehe
hinner inte mer bilder nu!!
bye bye
Bel

byter tillbaks!!!!

hej!! de känns inte rätt att ha dehär temat så ja byter tillbaks!!:)O.o

Hej

Nu är jag hemma. Jag har fått en jätte snygg klocka som är super bra! Vi ses snart! //JUlli

tema

hej cissa o julli!! o bloggen förstås! ja har tagit mig friheten att byta tema. hoppas de e okej? annars får ni byta tilbaks!!

bilder så klart!
sweetie!!
cool kisse!
hairy potter!! haha!!

söta bilder!!<3





fast ja kan helt enkelt inte hålla mig! ja måste lägga in lite roliga bilder oxå!!:D

tjock eller??


SÖTA HÄLSNINGAR FRÅN BLOGGENS BLOGGARE BEL!!

RED HOT CHILI PEPPERS<333333

hej! igår var ja på red hot chili peppers konsär i globen!! dom e bara såååå bra!! vi hade stå platser och vi stog typ i 5 timmar!! de va jätte jobbig men de var de värt!! efter konsärn fick ja o min brorsa en tröja med dom på!!

en video från en konsär. tyärr fanns det inte nån bra vide o från konsären ja va å men ska lägga in en ändå!
första låten spelade dom, men den här är inte fån konsären ja va på:)

andra låten spelade dom på min konsär!

visst e dom bra!! puss puss Bel

Gulliga Djur






 Visst var dom gulliga. See ya!!1 // JUlli

Hej

Hej nu sitter jag i mitt rum och skriver. Men jag ska snart börja med en grej på Word. Vet ni, min moster ska flytta till Mallorca! Det är helt sjukt. Och det som är ännu värre är att hon flyttar innan min födelsedag! Hon hinner inte fira mig:( Men ändå nu ska jag skriva. Tja Då // JUlli

hel igen!!

hej!! nu e ja JÄTTE glad för ja har fått en ny mobil!! nu är ja hel igen!! de e en sony ericsson o vår kompis ella har en sån!! fast ja har en blå.....
lite bilder!!

hehe
naww

bye bel
hehe

CISSA

Hej sorry för att jag inte har bloggat men har inte haft så bra tillgång till en dator!
Men det är kul att Julli har bloggat för första gången ensam :D

Ps: Om inte jag skriver mitt namn såhär //Cissa, så ser ni att det är jag genom min FETA stil haha:)

//Cissa
Hehe kul video

Miley Cyrus!!!

Jag älskar Miley! Och det här är min favolåt.

Hej!!!!

Nu är det jag, Julli, som skriver. Har varit lite mer uppgraderad på andra saker den senaste tiden, men nu skriver jag! Jag sitter i min säng med min katt och har det mysigt. Ses snart. LOOOVE YOUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! //Julli<3

överkörd....

igår när ja skulle gå till scoterna så märkte ja att min mobil var borta, men ja tänkte att den var säkert hemma hos mamma. ja bad mamma leta hemma men hon hittade den inte.idag skulle ja gå o leta efter den så hittade ja locket till där batteriet helt platt!! min mobil e överkörd!
bel

kanelbullens dag!!

heeeej!! idag är det kanelbullens dag!! vi fick bullar på MSV o vi had efika i skolan för de va kanelbullens dag!! min kusin Havanna fyller år idag!! bästa dan att fylla år på( efter 22 oktober, för då fyller ja år!!)
en bild på en kanebulle o sen ska ja till mina scouter me brorsan:D de e faktist kul!! idag gick vi oxå på teater me skolan!! den hette komet längtan o var suuper konstig!!


ps: kanske inte kommer att kunna blogga så mycke för ja e hos pappa o vi har ingen data där!!:(

Kanelbulle=Mmmm

Hehe idag är det KanelBullensDag mmm...gott här kommer
Här kommer lite bilder på GODA KanelBullar mmmm...
mmm...ser smarig ut
Mmm...En hel plått med bullar
Sista bilden


En Korg!!!

Lite snack bara

Hej jag ser på Disey Channel, Lycka till Charlie jag tycker det är bra!
Men nu ska jag göra ett litet test som jag har hittat på Kpwebben :D

Nörd

[Ne har inte det och vill inte] Jag har blivit instängd på toaletten
[hmm...nej] Jag har blivit dassad 
[Ja dom är fina] Jag har glasögon
[nej] Jag har byxorna över naveln
[ööö...nej] Jag har blivit kallad tönt 
[ja oftast] Jag har bra betyg  
[kanske kommer få] Jag har tandställning
[nej inte specielt mycket] Jag tänker inte mycket på mitt utseende 
[nej jag har många]Jag har mindre än 2 kompisar
[nej] Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt 
[ja ganska]Jag tycker schack är roligt

3p :)

Fjortis 
[verkligen inte] Mitt utseende är mitt liv 
[nej] Folk har kallat mig korkad 
[nej varför skulle dom] Folk har kallat mig fjortis
[typ NEJ]Jag lyssnar på remixade babyröster 
[Nepp]Jag är blond
[nej absolut inte] Jag festar varje helg 
[varför skulle jag] Jag röker 
[nää..vad taskigt] Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör

p

Emo-kid 
[NOOOOO!!!!!]Jag lyssnar på emo 
[nä kommer inte det heller] Jag är piercad
[aaa och långt] Jag har svart hår
[nää] Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter
[bara när jag har slagit mig] Jag gråter ofta
[ja fast inte med flit] Jag skär mig/har skurit mig 
[mmm...]Jag vet vad sXe står för
[kan man säga]Jag har snelugg
[no]Jag spelar i ett band
[nej]Jag använder kajal/eyeliner
[varför skulle dom de] Jag har blivit kallad emo

1,5p

Brat 
[ne har ytp inga] Nästan alla mina kläder är märkeskläder 
[inget]Jag använder mycket hårgelé 
[går offtast]Jag tar aldrig bussen 
[ja typ] Pappa betalar 
[JA]Jag åker utomlands varje år 
[nej]Jag spelar golf 
[Nepp]Jag har blivit kallad snobb/brat  
[NEJ X(]Jag har blivit kallad korkad  
[Nopp]Jag posar på mitt klassfoto  
[Inte solbränd men lite brun]Jag är solbränd året om 
[Ibland]Jag äter på resturang varje vecka

2p

Ghetto-kid

[nej]Jag använder keps varje dag  
[Ibland]Jag använder stora munktröjor
[no]Jag har häng 
[Nja nja]Har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet
[NEPP]Jag andvänder  ord som "din mamma", "mannen" och "yo" 
[Nej]Jag hejar på mina polare med en dunk i ryggen  
[NEJ]Jag lyssnar på hip-hop
[nepp]Jag har slagit ner någon 
[ooNEJ XD]Jag har hamnat i bråk med polisen 
[NEPP ]Jag hamnar ofta i bråk
[NE]Jag skolkar ofta

1/2p

Datanörd
[NEJ] Jag andvänder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg 
[NEPP] Jag skriver cya istället för see you  
[Vad är det] Jag spelar WoW  
[JA] Jag spelar något annat spel online  
[Ibland]Jag säger lol, brb och omg IRL
[JA] Jag är inne på datorn varje dag 
[Är inte medlem] Jag är i level 60 eller mer på WoW  
[NEJ]Jag vet vad roflmao betyder  
[JA är bara 11]Jag är nästan aldrig ute  
[NEJ]Jag har mörka ringar under ögonen  
[NEJ]Jag sitter uppe sent och spelar data

2,5p

Kopiera gärna och sätt in i din blogg om du har!

Svara ärligt om du vill göra detta test

 

hmmm...

Hej har haft rätt tråkigt idag men imorgon börjar skolan rätt kul men aja nu kommer en lite video
som heter Fest hos Mange kolla


Sorry låg uppdate

Hej sorry för låg uppdate igår!
Men jag årkade inte blogga så mycket igår vi kollade på ett hus som vi ska bygga på vårt landställe, det är jättefint, det ät 3 sovrum och ett stort badrum och fönstrerna är ända ner till golvet i vardgasrummet. Vardagsrummet och köket sitter ihop (alltså är det ingen vägg imellan)

Såhär ser huset ut utifrån!

hii

hej hej hej hej.....
nu ska vi gå till sab och tigga godis från hennes barnvakt och sen ska vi "rida på kamelen" och äta godis!!
det är sab med godiset som vi ska äta!:D<3


bye bye Bel!!:D

cissabelulija.blogg.se

We Write About Everything. And Nothing. And Everything Again.

RSS 2.0