Hallåj!

Hoppas ni haft en asgod jul för de har jag haft:) Fick massa fina presenter och åt jäkligt god mat:D Min syrra dansar just nu Just Dance 4, fick det i julklappar, så hela rummet typ skakar:S hehe
Men puss på er och jag skriver lite mer senare... xoxo

//Julli

julafton

Tjaba! och godjul på er!:-) jag hoppas att ni har en bra JUL! det har iallafall jag! Nu ska vi fika och sedan blir det trogligen present öppning!:-)!!! 
Vi ses efter Jullovet alla kompisar!!!!

BakDag

Hey!!!!!:)
Idag ska jag ha bakdag:) Jippie! Vi ska baka tills imorn för då är det JULAFTON<3! Vi ska baka knäck, Ischoklad, Chokladkola och pepparkakor!!! mmm...:)
 
Ville bara säga det! Cissa

Grattis!

Jag vill bara säga grattis till vår kompis Ellen som fyller 12 år idag. Grattis Ellen!

Youtube

hejhej! lilla bloggen som har fyllt ett åååår!:) nu tänkte jag skriva ett litet eller stort inlägg! jag ska lägga in ett eller fler youtube klipp från olika ''kategorier''! (eller vad man säger)
 
 
humor

Piano

Jag har inte bloggat på ett tag, har haft annat att göra men nu bloggar jag igen! I torsdags fick jag en del av min tandställning. Det gör ganska ont och jag kan inte riktigt tugga med framtänderna men men. Jag kommer ju att få snygga tänder sedan. Men idag lärde jag mig typ hela John Lennons Imagine på piano! Det är skitkul att spela den. Och jag lärde mig The lion sleeps tonight på gitarr. Jag är så musikalisk! Nej, förlåt alla människor. Jag ska INTE skryta! Fy dig Julli.

 

Men vi ses snart igen hoppas jag, nu ska jag gå och spela lite Imagine:)

cissabelulija.blogg.se

We Write About Everything. And Nothing. And Everything Again.

RSS 2.0