Hade tråkigt så jag...

bytte tema! Hoppas ni gillar det:-) 
//Julli:)

jag drar till fjällen, fest hela kvällen!!

ja jag ska till fjällen idag, mitt tåg ska typ gå 23:20 :S det är ju ett nattåg och sen kommer jag hem på måndag morgom:)

//bel

Första dan som sexa:O

Japp igår var det första dan i skolan för oss! Det var NAJS! emm...vi började kl nio och slutade ca 12.:) efter det gick jag julli, heddis och nellie till msv ett litet tag och sedan för att bada på forsgrenska!! Vi hade OS bla!
Efter några timmar gick vi hem till heddis och sedan ut till ett cafe och drack milkshackes mmm....det var super goda jag tog smaken pansionsfrukt! Den ligger i götgatsbacken! Om man kommer från medis ligger den på vänster sida och i början av där det blir plant
 
 
///////CISSA

Men, Azzå, Serijöst

Vår blogg har rätt dåliga på att lägga upp inlägg! Azzå jag har vart på gotland den senaste veckan och hade nt med mig datorn, och min mobil laddade ut (glömde ta med laddaren :P) Meeen ska försöka komma igång lite nu när skolan börjar!
 Hmm... ja iallafall börjar ju skolan jippie eller?? sådär ska iallafall få träffa alla kompisar har nt träffat dom sen mitten av sommaren (5 st)
 
 
/////////CISSSSSSSSSSSSSAAA

skolstart!!

Hej Hej imorgon börjar skolan igen och det ska bli jättekul att träffa alla kompisarna igen!!
Vi ska börja i 6A!!!
 
 
 
Seröst så blir jag inte klok på nya Blogg.se!!!! jag kan inte lägga in en bild längre!!!:(
 
//bel

Hej

Nu sitter jag på TioTretton och bloggar. Jag har lånat en dator härifrån. Det blir ett kort inlägg eftersom att jag ska göra andra saker. Vi ses snart!!
//Julli:)
Ps. Jag är här med min kompis Ella.

On the train...

Apelsiner...

SOMMAR!

hej det var rätt länge sen jag bloggade men orkar liksom inte göra det så mycket! Det e ju sommarLOV!!!!! Om ca: 2 månader firar vår blogg ett år:) Grattis till bloggen i förskott! Om två månader och 12 dar fyller jag år grattis till mig :D Hehe jag fyller 12!! Då e det bara ett år tills jag e tonåring O_o! Hmm...Just nu kollar jag OS/Gynastik! Det går rätt bra för sveriges damer i fotboll! Vi vann vår grupp och nu ska vi spela kvartsfinal på frankrike!!!
 
Puss puss CISSA:)

cissabelulija.blogg.se

We Write About Everything. And Nothing. And Everything Again.

RSS 2.0